OM MIG

Livet för mig har inte alltid varit en dans på rosor, men sedan barnsben jag har deltagit i det flesta lagsporter, tävlat i simning, badminton och triathlon samt tränat en del kampsport. Träning har varit min räddning båda mentalt och fysiskt. Som ung träning var främst ett sätt att umgås med vänner, samt jag tycker om hur min kropp känns i rörelse. Nu som vuxen med en dotter, hus, jobb och hund så tränar jag enbart styrketräning, främst för att orka med vardagen. 

Även som tonårig hade jag som mål att kunna hjälpa människor  uppnå deras full potentiell till att leva ett lyckligare liv.
 Jag har läst två år av psykologi programmet på ett Universitet i Kanada men avbröt det eftersom jag flydde ett våldsamt förhållande och flyttade till Sverige i 2008 med noll pengar och resväska med kläder. När jag kom hit bytte jag fokus från individen till samhället och tog examen i Internationella Relationer på Malmö Universitet. Året 2013 etablerades mitt verksamhet PT PIROS. Jag bestämde mig för att skaffa PT licensen så jag kunde lära ut det som har hjälpt mig att må bra under åren - att äta näringsrikt mat & träning! 

De första tre åren som PT var jag på ett av Malmös största gym följt av ett år med en privat studio. Förutom att arbeta med individer höll jag även i gruppträning för nybörjare och hade några grupper för de som ville föreberrada sig inför Toughest. Våren 2016 gjorde jag SAFE vidare utbildning för träning under och efter graviditet.  Då blev jag sugen att jobba mer med kvinnor och applicera det jag lärt mig om gravid och nyblivna mamma träning så jag  fick kontakt med Olga Rönnberg och jobbade som personlig tränare för Mamma Fitness mellan 2016 - 2020. Efter att ha jobbat som online PT i fyra år saknade jag den sociala biten och fysiskt kontakt med klienter enormt mycket. Från och med den 1:e Februari befinner jag mig på F.A.M.E Fitness i Trelleborg som båda grupptränare och personlig tränare. Jag ser fram emot att hjälpa flera människor uppnå deras mål med träning!